Profiteren door No Cure No Pay adverteren

 

TV Dalfsen wil de lokale ondernemers steunen en bevorderen dat zij extra omzet en winst maken zodat zij de leefbaarheid in de gemeente kunnen blijven helpen instandhouden. Lokaal betrokken ondernemers zijn cruciaal voor een goede leefbaarheid, is onze mening. Wij publiceren in onze vrije tijd allerlei promotiemateriaal voor de lokale ondernemers. Daarnaast vragen we om een bijdrage voor sommige speciale pakketten. Daarbij vinden we het wel zo prettig dat we de ondernemers ook echt kunnen tonen wie hun promotie gezien heeft.

Wilt u zich verder onderscheiden binnen de gemeente Dalfsen?Partnerlogo
En/of wilt u graag weten wat het effect is van uw advertentie-euro’s?

Op TV Dalfsen kan dat allebei!

Wij zoeken per branche/dorp één Zakenpartner. Dus één supermarkt of drogisterij per dorp (Dalfsen, Nieuwleusen, Lemelerveld) of één bedrijf per gemeente als u een duidelijk boven-dorps klantenbereik heeft.

Wij houden zelf van No Cure No Pay ofwel, geen resultaat, geen betaling. We hebben daarvoor twee mogelijkheden:

1. U kunt Film-sponsor worden. Voorafgaand aan iedere film die we zelf produceren, is een reclameblokje “Mede mogelijk gemaakt door…”. Aan het eind van de film wordt de naam van de Film-sponsor herhaald. U betaalt 10 cent per bekeken film met een maximum van € 200 (bedragen ex btw). U betaalt dus alleen een klein bedrag als u zeker weet dat uw naam gezien is. En de films blijven zolang als mogelijk is beschikbaar!

2. Als u Film-sponsor wordt, kunt u – voorlopig – elke week GRATIS een aanbieding op TV Dalfsen doen, zie de voorbeelden in de rechterkolom. Het is de bedoeling dat u hier blijvend nieuwe aanbiedingen kunt doen en dat wij – bij gebleken succes – in de toekomst een klein percentage van uw gerealiseerde winst in rekening brengen.

3. U kunt ook een aanbieding laten filmen door ons of zelf een filmpje maken van een aanbieding. Neem contact op met ons om maatwerk te bespreken.

4. U kunt ook Strategisch Partner worden, waarbij u regelmatig terugkeert met films waarin uw bedrijf wordt genoemd, betrokken, waarin aanbiedingen worden getoond etc. Ook hier maken we maatwerk.

Wie het eerst komt, het eerst maalt! Wij zullen zuinig zijn op onze exclusieve Zakenpartners. De advertentievoorwaarden kunnen door ons gewijzigd worden afhankelijk van de ontwikkeling van TV Dalfsen.

Belt u als eerste met (06) 53 72 97 35 om uw plek te claimen, dan praten we de zaken nader door. U kunt ook mailen. Kijk hier voor onze contactgegevens. Welkom als Zakenpartner!

Lubertus Talen
Wim Hogenkamp